2 Juni 2017: Teaterföreställningen Rulle

Det är dags för Teater. Arrangörer utan hinder bjuder varmt in dig till Göteborgs Stadsbibliotek den 2 Juni för den mycket tänkvärda föreställningen ”Rulle”. Max Nilén heter skådespelaren som står bakom Rulle´s manus och regi. Vi låter Max själv berätta om sin föreställning:

Rulle
Jag var 6 år när min mamma opererades i ryggmärgen och blev förlamad i båda benen. Min mammas upplevelse av att hamna i rullstol mitt i livet och min, som hennes son var det som blev startskottet till den här föreställningen. Jag vill berätta om de fördomar, attityder och den otillgänglighet som hon och alla andra rullstolsburna möter.
För att bredda bilden har jag intervjuat barn och vuxna, både hjulburna och inte.
Det här är min och deras berättelse.
Pjäsen beskriver alla tankar, rädslor, fördomar och upplevelser som du som rullstolsburen upplever men vill även ge en röst åt de som är anhöriga. De som inte alltid hörs. Pjäsen blandar allvarsamhet med massor av humor, musik och dans.
Du är varmt välkommen.

Datum: Fredag 2 Juni 2017
Plats: Göteborgs Stadsbibliotek
Tid: 19.00-20.00
Fri Entré
TILLGÄNGLIGT EVENT
Om ni har frågor angående tillgängligheten så kontakta oss, klicka här.

Kommentarer är avstängda