Författarsamtal med AUH

Den 8 november Arrangerade vi i AUH ett spännande samtal med tre unga lovande författare som alla har gett ut sin egen litteratur utan något bokförlag i ryggen. Samtalet arrangerades i samarbete med Frölunda kulturhus, en kulturarena som under året arbetat och vänt sig till kulturella evenemang som vågat sticka ut och skilja sig från mängden. I och med sitt läge lite utanför centrala Göteborg lockade en ny och spännande publik till vårt event.

Vi fick tre intressanta samtal som kretsade om självkänsla, inspiration, kreativitet, mod och så klart även litteratur. Detta var även det första eventet där hela projektgruppen själva stått för hela processen. Allt från planering till själva arrangemangets utförande. Tyvärr stoppade  Försäkringskassans nya regler om indragen assistans, några av projektets deltagare att fysiskt kunna delta vilket vi alla tyckte var mycket tråkigt.
Dock blev eventet mycket lyckat och många spännande tankar och tips blandades med intressanta diskussioner. Stort tack till publik, Frölunda kulturhus och sist men inte minst våra fantastiska författare.
Lyssna gärna på våra samtal längre ner på sidan:

Kommentarer är avstängda