18-19 juni 2016: Introduktionshelg med seminarier

cropped-ArrangörerUtanHinder.png
Informationsträff och seminarie
Projektet Arrangörer Utan Hinder bjuder in till en helg där vi kommer att berätta om projektet, varför vi finns och vad vi ska göra samt vilka vi är. Helgen blir full av spännande föreläsningar, seminarier och händelser. Vi bjuder även på bland annat poesi och livemusik.

Vi kommer bland annat också diskutera Göteborgs tillgänglighet och kulturliv samt börja spåna fram roliga och grymma events vi vill skapa i projektet under det kommande året.

Vi riktar oss till alla er som är intresserade av att bli deltagare och veta mer om projektet.

När var hur?
Tid:
Lördag 18 samt Söndag 19 juni
Båda dagarna: kl 13-17

Plats: GIL – Göteborgskooperativet för Independent Living
Mölndalsvägen 30 B, 400 22 Göteborg

Kostnad? Det kostar inget att vara med på detta seminarie, tvärtom det bjuder vi på. Det är HELT FRITT att bara vara med en av dagarna eller så många eller få timmar som man helt enkelt orkar. Huvudsaken är att du kommer förbi och visar att vi vill stödja detta grymma projekt. Vi vill däremot gärna ha information om det är så att du av någon anledning inte kan eller finns risk för inte kan vara med hela seminariet, så skriv gärna en rad om det till oss.

Anmäl ditt intresse
Mer info får ni genom att ni skickar in en intresseanmälan. Skriv till oss via vårt kontaktformulär:
utanhinder.se/kontakt/

För er som har Facebook har vi också ett event med information dit vi kan bjuda in er.

Läs gärna mer om projektet och oss i allmänhet på hemsidan också. Vet du redan nu att du vill bli deltagare i projektet kan du också anmäla dig som deltagare genom att fylla i formuläret här.

Arrangeras av:
Arvsfondsprojektet Arrangörer Utan Hinder drivs av Kulturens Bildningsverksamhet i samarbete med Subvox i Göteborg samt även SUB – Riksförbundet för Subkultur. Projektet finansieras av Arvsfonden.

Kommentarer är avstängda