Subkultfestivalen 2017 med AUH

Den 16-17 juni gick andra upplagan av Subkultfestivalen av stapeln i Trollhättan och även i år var Arrangörer utan hinder med som medarrangör till utomhusfestivalen. Att arbeta och arrangera en utomhusfestival med över 35 akter på fyra scener under två dagar är en fantastiskt lärorik och givande utmaning. En perfekt möjlighet att verkligen få helhetsbilden hur det är att arbeta som just arrangör.
Även i år jobbade projektets deltagare med bland annat:  planering och förberedelser, artistbokningar, boende samt tillgänglighetsanpassningar för projektets deltagare såväl som festivalens gäster. Projektgruppen arbetade även med scenriggning, uppbyggnad och avetablering, catering samt säkerhet.

Bland de akter som Arrangörer utan hinder bokade på årets festival fanns:
Aesthetic Perfection, Pale Honey, Alice B, Moto Boy, S.P.O.C.K.
Nytt för i år var Arrangörer utan hinders nya festivalområde ”konstnärsateljén” där Love Antell inför publik målade tavlor ”live” under hela festivalen.

Nytt för i år var även Arrangörer utan hinders Chill out-tält där möjligheter att ladda permobiler, spela brädspel, sträcka ut sig i saccosäckar och snacka tillgänglighet fanns. Tack alla besökare för fina lovord och spännande ideér inför nästa års upplaga.

Arrangörer utan hinder vill tacka Subkultfestivalen och kulturföreningen Subvox, Trollhättans stad, arvsfondsprojektet Unga i Grunden samt GIL för en fantastisk festival. Ett stort och hjärtligt till alla er besökare som stöttar och lyfter oss.
Peppen är redan igång inför Subkultfestivalen 2018!

Kommentarer är avstängda