22 Juli 2016: Kick-off med Subkultfestivalen 2016

subkultauh
Arrangörer utan Hinder i samarbete med Subkultfestivalen presenterar:
KICK-OFF med SUBKULTFESTIVALEN 2016
Ett event du bara inte inte får missa!

Arvsfondenprojektet Arrangörer utan hinder, i samarbete med Subkultfestivalen, presenterar en Officiell Kick-Off med liveband inför Subkultfestivalen 2016!

Live på scen:
Red Mecca
Saft
Steget gbg

Kvällens DJ’s: DJ Sof

Vi diggar att Subkultfestivalen har visionen om en tillgänglig festival där alla skall vara välkomna att ta del av subkultur och där även arrangörer med olika funktionsvariationer skall kunna vara med och arrangera. Nyligen ingick Arrangörer utan Hinder i ett samarbete med festivalen som äger rum i Trollhättan nu 12-13 augusti och deltagarna i Arrangörer utan Hinder arbetar nu som medarrangörer i årets festival. Vi är självklart stolta och otroligt taggade!

Nu bjuder vi in er (FRI ENTRÈ!) att vara med och peppa inför Subkultfestivalens första år. Kom & ta med ditt bästa festivalhumör. Njut av liveband och grymma DJ’s i Sveriges coolaste festlokal – Berg211.
Dessutom samlar vår deltagare Sofia in pengar till välgörande ändamål denna kväll.
……………………..

Vad är Subkultfestivalen?
Subkultfestivalen är en kulturfestival belägen i Folkets Park, Trollhättan. Festivalen arrangeras för första gången under 2 dagar, 12-13 augusti 2016.
Festivalens inriktning är subkulturella och normöverskridande intressen, livsstilar och uttryck. Vi har valt att fokusera på subkulturer såsom goth, synth, postpunk, indie, metal, punk, emo, lolita, industrial, elektronica och liknande. Festivalen fokuserar även på att göra en skillnad i samhället genom att belysa viktiga ämnen såsom utanförskap, diskriminering, hatbrott, mobbing och tillgänglighet.
Läs mer på hemsidan: www.subkultfestivalen.se

Var: Berg211, Artillerigatan 40, Göteborg (Hållplats: SKF)
När: 22 juli, 21.00-03.00
— FRI ENTRÉ! —
(Obs, Garderobsavgift tillkommer,30kr, endast kontant)
OBS: 20-års åldersgräns.

Arr: Arrangörer Utan Hinder, Subkultfestivalen, Kulturens, Subvox.

Kommentarer är avstängda