Subkultfestivalen 2018 med AUH

Den 15-16 juni gick tredje upplagan av Subkultfestivalen av stapeln i Trollhättan och för tredje året i rad var Arrangörer utan hinder med som medarrangör till utomhusfestivalen. Även under det tredje året har projektets deltagare jobbat med bland annat:  planering och förberedelser, artistbokningar, boende samt tillgänglighetsanpassningar för projektets deltagare såväl som festivalens gäster. Projektgruppen arbetade även med scenriggning, uppbyggnad och avetablering, catering samt säkerhet.

Nytt för i år var även Arrangörer utan hinders Creative Point-scen där projektets deltagare bjöd på ett nonstop-program med workshops, artistsamtal, föreläsningar, öppen scen, poesi/musikframföranden samt sist men inte minst DJ-show. Allt arrrangerat, planerat och utfört av projektets deltagare. Förutom Creative Point-scenen arrangerade även Arrangörer utan hinders deltagare, kroppsmålning samt graffitikonst ute på festivalområdet. Mycket har hänt sedan Arrangörer medverkade på den första Subkultfestivalen och det märktes nu verkligen vilken väloljad lagmaskin Arrangörer utan hinder har utvecklats till.

Arrangörer utan hinder vill tacka Subkultfestivalen och kulturföreningen Subvox för tre fantastiska år och tre lärorika och givande festivaler. Vi vill även tacka Trollhättans stad samt GIL för en fantastisk festival. Ett stort och hjärtligt till alla er besökare som i tre år har peppat, stöttat och motiverat oss när vi stött på motgångar. Tillsammans klarade vi allt. Tusen tack!

 

Kommentarer är avstängda